Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion ® is een door Jonette Crowley ontwikkeld proces om de lichaam en de ziel te laten versmelten. In haar boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” beschrijft ze uitgebreid over het proces. 

Sommige mensen voelen zich niet helemaal geaard of hebben behoefte aan meer energie of een betere gezondheid. Stel je eens voor hoe het leven er uit ziet als je je meer verbonden kunt voelen met je lichaam? Op een simpele manier kun je meer flow, energie, overvloed, rust, liefde, vreugde, vrede ervaren in jouw leven. Door er over te lezen, start je het proces al. Door wat sessies te volgen wordt het al sterker en door zelf deel te nemen aan de Soul Body Fusion-practionersworkshop geef je jezelf en de wereld een mooi kado! In 3 sessies van 2 x 10 minuten, die je aan jezelf en anderen kunt geven, ervaren mensen dat er meer heelheid ontstaat, meer licht in hun leven komt. Na deze dag (van ca. 9.30 – 17.00 uur) krijg je een certificaat en mag je dit werk integreren in jouw leven en dat van de mensen om je heen, Ook beroepsmatig! Je kunt zelfs een vermelding krijgen op de website www.SoulBodyFusion.nl, zodat mensen die op zoek zijn naar een SBF-practioner jou ook kunnen vinden. 

Je kunt veel lezen over Soul Body Fusion; ik kan je er veel over vertellen, maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van het zelf ERVAREN! Het moeilijkste aan Soul Body Fusion is te accepteren dat het zo eenvoudig is. Daar vindt onze ego al snel iets van….. Soul Body Fusion® is een simpel proces dat meer goddelijkheid in je cellen brengt. Je kunt ook zeggen: Soul Body Fusion is je lichaam en ziel op een lijn brengen. Of nog simpeler: Soul Body Fusion is niks anders dan tegen je ziel vertellen waar de sleutel van je eigen huisje ligt. 

Ik zal Soul Body Fusion in mijn RE-trainingen voor Levenseindedoula’s opnemen als een korte kennismaking. Ik vind het een tool die ook in de laatste levensfase van iemand of zijn of haar naasten van grote waarde kan zijn. Wil je dit als levenseindedoula daadwerkelijk inzetten tijdens je werk, dan mag je eerst bij mij de practionersdag volgen. Je krijgt dan alle kennis en informatie en een certificaat.

Je kunt bij mij terecht voor
• 3 Soul Body Fusion-sessies op afstand (na telefonisch contact) prijs € 88,-- 
• 3 sessies online (via ZOOM of telefonisch) prijs € 99,-- 
• 3 sessies live van ca. een half uur (bij mij in Terwolde) € 129,-- (Desgewenst aangevuld met extra 
  coaching op een door jou ingebracht onderwerp (uurprijs 59,--) 
• De practioners-workshop incl. certificering. Prijs € 179,--. 
• Een practionersdag met een door jou samengesteld groepje; evt. in jouw omgeving. Neem hiervoor 
  even contact met me op. Tel. 06-29403849 

Meer informatie over de training tot levenseindedoula/souldoula: www.Levenseindedoula.nl 
Eerstvolgende training van 4 t/m 8 oktober 2023. 
Op www.Levenseindedoula.nl/soulbodyfusion staat de meest accurate info over mijn Soul Body Fusion aanbod, met data etc. 

Meer informatie over Soul Body Fusion: www.soulbodyfusion.com / www.JonetteCrowley.com