SCHRIJVERIJ!

De laatste jaren is het schrijven steeds meer op mijn pad gekomen. Ik werd daartoe aangezet door een stem die me dat nogal dringend en dwingend ingaf. Was het mijn eigen stem? Mijn hogere zelf? Was het een gids? Ik heb inmiddels steeds meer contact met zaken die eerder niet zo voor de hand liggend waren. En juist daarover gaan mijn boeken. Ik zal er steeds meer mee naar buiten treden. Ik ben blij met deze nieuwe passie. Ik vind schrijven heerlijk!

Ik schrijf over alles wat mij in de afgelopen jaren is overkomen. Niet eens zo spannend, hoor. Het kan ook jou overkomen. Mijn nieuwste boeken gaan voor een groot deel over het ontmoeten van een heel speciale ziel. Wat dat betekent, welke impact dat heeft, en hoe blijkt dat ik niet de enige ben, maar dat hier sprake is van een groter collectief belang. Het gaat over het wereldwijd ontmoeten van steeds meer gelijkgestemden, maar ook over het wegvallen van contacten en dingen die je niet langer echt meer dienen. Het gaat over ziek worden en gedwongen om even alles tot rust te laten komen. Het gaat over ascentie, transformatie en groei. Het heeft er vooral mee te maken of je open kunt staan voor dat niet zo voor de hand liggende deel. Kun je leren om beter in contact te komen met je eigen hart? Met jouw intuitie? Met de niet zichtbare wereld? Als ik het kan, kan jij het ook. 

Mijn taalgebruik is geen literair hoogstandje. Ik schrijf zoals ik praat. Ik vertel mijn belevingen, een beetje zoals je in een dagboek schrijft. En toch ook weer niet. Ik schrijf zoals je mij nu treft op deze website. Ik zal op enig moment meer posten over mijn boeken, die hopelijk in 2023 de wereld in mogen. Mijn eerste boek is nog steeds te koop. Het heeft op allerlei vlakken een ander niveau, maar geeft je wel een inkijkje in mijn leven van enkele jaren geleden. 

Als je me wat beter wilt leren kennen, kun je me ook lezen op Facebook. Voor mij is dat een kanaal om al veel te delen met anderen. Soms is het letterlijk mijn lijntje met de buitenwereld, want als je wilt schrijven, mag je geregeld in de kluizenaarsmodus. Onderduiken bij mezelf vind ik fijn! Gelukkig maar..... Ik omring me in mijn huisje met zaken die me blij maken, zoals deze godinnen Hecate en Ashtatara, Zij zenden jou vanaf deze plek hun licht en liefde!

In mijn training voor Levenseindedoula's/souldoula's staat de (blauwe) vlinder centraal. De vlinder staat voor transformatie. Zo kun je natuurlijk kijken naar de dood en het levenseinde, maar ook het pad van twin flames lijkt erg op de metamorfose van een vlinder. Je wordt sterk uitgenodigd door je hogere zelf om diep naar binnen te kijken en te groeien naar een andere versie van jezelf.  Net als de vlinder een tijdje ongemakkelijk moet verblijven in zijn cocon, alvorens hij kan uitvliegen als de prachtige gedaanteverwisseling en kan bijdragen aan een mooiere wereld middels het bekende vlindereffect, mag je in dit proces ook eerst worstelen. Het ontmoeten van je twin zet grote veranderingen in gang, maar ieder mens heeft natuurlijk zelf gewoon de keuze. Vlieg jij hoog genoeg in je leven, durf jij de minder prettige zaken aan te kijken of blijf je liever hangen in het bekende leven, zoals een rups, die eigenlijk niks anders doet dan zichzelf wat volvreten? 
"What the caterpillar calls the end of the world, the master calls the butterfly"