Wat kost het?

Voor alles geldt: wil je graag iets, maar kun je het (nu) niet betalen, neem dan contact met me op en kom met een voorstel wat wel haalbaar is voor jou.

Mijn tarieven zijn verschillend: zo vraag ik voor het voorbereiden, uitwerken van de tekst en contact daarover en het spreken tijdens een uitvaart  € 400,--, exclusief reiskosten.
Een doula-pakket met voorgesprekken, aanwezigheid tijdens de bevalling en een nagesprek staat op € 750,00.
Je kunt ook kiezen voor een deeltrajecht; uurprijs € 75,-- en reiskosten € 0,20 per km.
Coaching (eveneens € 50,--)  en ook de training tot end-of-life-doula vindt in principe plaats in Terwolde. Ik woon in een fantastische omgeving, aan de IJssel en beschik over prachtige accomodaties, die ook te huur zijn.
De 2- daagse training tot EOL-doula kost in 2022 € 475,--.  Dit is Exclusief evt. overnachtingskosten en de kosten van de gezamenlijke maaltijden (indien gewenst).
Mijn inzet als end-of-life-doula heeft geen vast tarief. Ik ga graag in gesprek over de wensen en besef dat dit werk is dat slechts voor een deel te vertalen is in een geldbedrag. Een uurprijs is naar mijn idee niet te doen; een vaste pakketprijs heb ik niet, omdat de mogelijkheden eerst in kaart moet worden gebracht. Je kunt wel denken aan een soort strippenkaart; voor bv. € 500,-- zijn er zoveel bezoekmomenten en is er de mogelijkheid om telefonisch of via de mail contact met elkaar te houden. Uitgangspunt is wat mij betreft dat we er samen uitkomen; het werk is niet gratis - het is geen vrijwilligerswerk, maar ook geen hoog betaalde baan. Het is werken vanuit het hart; dat geeft mij als mens heel veel en dat is onbetaalbaar ! Waardebepaling achteraf of een eigen voorstel is wat mij betreft ook bespreekbaar.

Ik werk als coach op verschillende manieren. Ook als je wilt in de natuur, middels een wandelsessie. Bij relatie-problematiek werk ik bij voorkeur met het stel tegelijkertijd maar soms kan een individuele sessie nodig zijn. Je kunt bij coaching kiezen voor enkele losse sessies, bv. in een wekelijkse of maandelijkse frequentie, afhankelijk van de vraag. Hierbij werk ik voor particulieren met een uurtarief van € 75,00 per uur .
Bij een loopbaantraject zijn vaak meerdere sessies nodig. Er kan ook gekozen worden voor een traject dat meer online verloopt (via huiswerkopdrachten en mailcontact).

Daarnaast werk ik in langere sessies, bijvoorbeeld in een weekend vanuit mijn chalet aan de IJssel.
In dat geval bepalen we samen het traject en de prijs die daarvoor gevraagd wordt. De prijs hangt uiteraard samen met het aantal coachingsuren en de invulling daarvan. Ook coaching in kleine groepen is mogelijk! Vooraf proberen we de vraagstelling en het doel helder te krijgen. En daarna gaan we aan de slag. Dat kan dus op vele manieren. Informatie over de coachingmethodieken is te vinden op de andere lifecoach-pagina's of door te bellen. Bedrijfscoaching op aanvraag.
Voor Soul Body Fusion® zijn aparte tarieven: • 3 Soul Body Fusion-sessies op afstand (na telefonisch contact) prijs € 88,-- • 3 sessies online (via ZOOM of telefonisch) prijs € 99,-- • 3 sessies live van ca. een half uur (bij mij in Terwolde) € 129,-- • Desgewenst aangevuld met extra coaching op een door jou ingebracht onderwerp (uurprijs 79,--) • De practioners-workshop incl. certificering. Prijs € 179,--. • Een practionersdag met een door jou samengesteld groepje; evt. in jouw omgeving. Neem hiervoor even contact met me op. Tel. 06-29403849

KvK-nummer: 08139571