Tweelingzielen/Twin flames/twin rays en de opkomst van souldoula's.
Ik ben een bofkont! Ondanks mijn scheiding heb ik nog steeds een goed contact met mijn ex. We kunnen zelfs nog samen met de kinderen en kleinkinderen op vakantie, als zich dat voordoet. Ik denk dat wij een mooi voorbeeld voor anderen kunnen en mogen zijn. Waarom zou je elkaar het leven zuur maken nadat je zoveel jaren het leven met elkaar gedeeld hebt? Het heeft lang geduurd voor ons huwelijk eindigde in een scheiding, maar dat lange proces maakte het ook geleidelijk. Ik heb daarover een boek geschreven, wat via mijzelf nog te verkrijgen is en wat nu in aangepaste vorm.onderdeel is geworden van mijn lesmateriaal. Gaande het proces kom ik er steeds meer achter dat ik vanaf de eeuwwisseling een verlangen heb gevoeld en steeds vaker uitsprak naar diepe liefde en diepe intimiteit. Heb ik daarmee de ontmoeting met mijn twin geaffirmeerd, gevisualiseerd en gemanifesteerd?

De vraag "Wat zou liefde doen?" heeft me vaak geholpen. Liefde zou namelijk iets anders doen dan mijn ego me ingaf. Ik woonde op het moment dat we alsnog besloten om te scheiden al zo'n 2,5 jaar alleen in een eeuwenoud dijkhuisje in Terwolde en heb daarnaast een fraai onderkomen op een kilometer afstand en zicht op mijn geliefde rivier de IJssel. Wat wil een mens nog meer? Ik had geen wensen en zocht geen nieuwe partner. Ik vond het heerlijk om alleen te wonen en mijn leven zelf vorm te geven. Vanaf mijn 14e had ik een relatie gehad met de man die 50 jaar later mijn ex werd. 

Maar toen kwam er een man mijn huisje huren voor een weekend. Wat een leuke, spontane vent stapte daar mijn terrein op! Hij begon te kletsen en het leek alsof we elkaar al jaren kenden. Het voelde zo ontzettend vertrouwd, zo thuiskomen. Ik keek hem aan en wist opeens "Jij bent mijn tweelingziel!". Huh? Ik kende het woord nauwelijks en moest thuis gaan Googelen. Dat oogcontact heeft mijn leven op een gigantische wijze beinvloedt. Vanaf dat moment stond mijn leven op zijn kop en kwam ik terecht in een rollercoaster. Magische momenten waren er vanaf het allereerste begin, maar al snel kwamen daar ook momenten bij van hevige vertwijfeling, van intense pijn van afgescheiden zijn, van hunkeren naar iemand die niet beschikbaar bleek. 

Ik had al een boek geschreven over de terugblik op een relatie van bijna een halve eeuw en waarom het uiteindelijk toch niet meer lukte samen. Mijn ziel had er uiteindelijk geen vrede meer mee. Die wilde iets anders, al wist ik niet wat. Wat er nog voor me in het verschiet zou kunnen liggen, werd me dus duidelijk toen ik die wildvreemde man in zijn ogen keek. Je kiest niet voor het ontmoeten van je twin flame. Je kunt er niet naar op zoek. Je wordt geleid en het is geen sprookjesverhaal. Als je er eenmaal in zit, wordt het je duidelijk wat de termen runner, chaser, separatie, liefdespijn, etc. betekenen. Je dondert in gigantische processen. Je wordt geleid van het een naar het ander. Je wordt overspoeld met signalen en synchroniciteiten. Allemaal dingen om je steeds te laten voelen dat je mag blijven vertrouwen op je diepe weten (al zegt de hele wereld dat je gek bent en niet moet blijven wachten op een man die jou gewoon niet wil). Je leert dat je vol mag duiken in deze reis, dat je nog zoveel te leren hebt en er uiteindelijk wellicht zelfs anderen mee verder mag gaan helpen. 

Ik leerde al snel dat er in deze huidige tijd steeds meer twin flames samen zullen komen, om de wereld te ondersteunen bij de enorme transities waar we inzitten. Ik leerde ook dat niet alle tweelingzielen dit samen gaan doen. Ik leerde het verschil tussen een tweelingziel, een tweelingvlam en een tweelingstraal. Gelukkig kreeg ik ook dit keer heel snel in het proces de boodschap dat ik het mocht gaan opschrijven. In eerste instantie voor mezelf, om nog enigszins grip te krijgen en te houden op alles wat er over mee heen kwam, maar zeker ook om er op een later moment mee naar buiten te komen. Overigens gebruik ik zelf de term "tweelingziel" niet meer, omdat ik merk dat dit voor mijzelf niet meer resoneert.

Ik was al een hele tijd bezig op het spirituele pad, maar kwam terecht in een snelkookpan. Meer dan ooit in mijn leven leerde ik nieuwe dingen en kwam ik in contact met oude wijsheden. Goden en Godinnen, Isis, Maria Magdalena en haar twin flame Jezus/Jeshua om er een paar te noemen. Ik mocht me laven aan hun kennis en energie. 
Begin 2023 kwam het begrip SOULDOULA op mijn pad. Via een deelnemer aan de RE-training voor Levenseindedoula's. Ik wist nog niet wat er mocht gaan ontstaan, maar ontdekte in dezelfde periode dat er naast de twin flames een hele groep ondersteuners mag gaan staan om de missie van onvoorwaardelijke liefde de wereld in te laten stromen. Ik voelde al snel dat souldoula's daar een rol in mogen gaan spelen. Het kan zijn dat zij zelf in een soulconnectie zitten met een oude ziel, maar dat hoeft niet perse. Dit mag zichzelf vorm gaan geven. Ook hier zal alles geleid worden en is er sprake van divine timing. In mijn trainingen die vanaf 2024 mede daarom in grotere groepen plaats zal gaan vinden krijgt de souldoula vanzelf meer vorm.

Omdat ik inmiddels weet dat dit proces voor veel mensen die hier ingedonderd worden, extreem heftig kan zijn, mede vanwege het onbegrip en reacties uit de buitenwereld, breng ik mijn ervaringen naar buiten via boeken. Daarnaast ben ik inzetbaar voor evt. individuele ondersteuning en coaching op dit zeer specifieke terrein, naast de aandacht die ik er aan geef in de RE-training van levenseindedoula's. Op www.Levenseindedoula.nl/souldoula is daarover ook wat meer te vinden op de pagina 
Ik beschik over een gastenverblijf, en heb dus evt. een overnachtingsplek.

Wil je eerst iets meer weten over mij en mijn twin flame-proces, lees dan mijn posts daarover sinds eind 2022 op Facebook. Daarvoor hoef je mij niet te gaan volgen of een vriendschapsverzoek te doen. Ik sta openbaar, dus je kunt anoniem meelezen. Mijn eerste duidelijke post daarover is geplaatst op 31 december 2022. 

Op 26 juli 2023 postte ik dit: 

"Souldoula/ Twinflame-coaching!

Een superlange post vandaag over Souldoula's/ Twinflame-coaching! Heb je er niks mee, scroll dan lekker door! Ken of ben je iemand op deze bijzondere reis, dan kan het interessant zijn, voor nu of een later moment.
Van drie vriendinnen kreeg ik deze week de vraag of ze mijn gegevens door mochten geven aan iemand die voelt dat ze haar tweelingziel heeft ontmoet. Jazeker mag dat. Sinds ik vanaf een jaar geleden wat regelmatiger naar buiten kom met mijn eigen ervaringen op dit gebied, krijg ik geregeld een appje met een verzoek tot een gesprek daarover. Ik heb inmiddels heel wat telefoongesprekken en zelfs ontmoetingen met gelijkgestemden gehad.
Gisteren ook weer twee gesprekken gehad van ieder bijna twee uur. Eentje met iemand sinds een half jaar in dit proces; de ander zit er al 5 jaar in. Mooi en bizar hoeveel overeenkomsten er steeds weer blijken te zijn naast de vele verschillen, die er ook altijd zijn. Gemeenschappelijk is bijna altijd wel de geregeld oppoppende vraag: "Ben ik nou gek? Zit ik het gewoon te verzinnen? En zo niet, wanneer gebeurt er dan wat???" Hoe fijn is het om te kunnen sparren met iemand die het herkent en je begrijpt. These connecties are not-linear! Ik luister geboeid naar de verhalen over wat er gebeurd als twins elkaar aanraken, kussen of de liefde bedrijven. Mijn twin en ik hebben elkaar nog met geen vinger aangeraakt, maar wat niet is kan nog komen en lijkt dan magisch en veelbelovend! šŸ¤£ Je kunt kennelijk zielsveel van iemand houden zonder dat nog maar geproefd te hebben. Echt bijzonder om dat zo te mogen voelen en ervaren.
Tot nu toe heb ik al die gesprekken en uitwisselingen gewoon gedaan, maar ik voel dat ik een stapje verder mag gaan. Ik bied vanaf heden specifiek twinflame-coaching aan, naast mijn andere coaching zoals bv HEEL JE LEVEN om iemand in zijn of haar kracht terug te zetten.
Ik maak een nieuwe stap! Ik denk dat ik anderen als twinflame-coach of souldoula kan ondersteunen, want inmiddels weet ik zelf dat een twinflame / twin ray-reis een bizar mooi, maar ook ingewikkeld en vooral onbekend proces is. Runner/chaser, separatie, werken aan jezelf, aan zelfliefde, spirituele ontwaking, groei, groeipijnen, ascentie, transformatie - het hoort er gewoon bij! Ik coach vanuit eigen ervaring, vanuit een positieve insteek en een positieve uitkomst voor het grotere geheel en vind dat bij dit proces essentieel. Hoe je in een positieve vibe kunt blijven is voor iedereen verschillend. Mij geven gesprekken hierover met dierbaren, maar ook hoppen van socialisen naar hermitten en dan tarot- of andere readingen volgen of processen van mensen in harmonieuze union die broodnodige positieve vibratie en energie en de kracht om hoopvol vol te houden. Maar een ander heeft meer baat bij wat anders.
Steeds vaker komt iemand zijn of haar andere helft tegen. Daar kun je niet naar op zoek. Dat wordt gestuurd door hogere machten of krachten. Dat is belangrijk om te beseffen. Er lijkt nu een hype te ontstaan rondom tweelingzielen. Maar heeft iedereen er Ć©Ć©n? Moet je dat Ć¼berhaupt willen? Een echte twinflame-connectie is bepaald "not for the faint hearted"! Een graadmeter kan al zijn om deze term pas te overwegen, als je na een jaar nog voldoet aan de kenmerken en je iemand bv. niet uit je hoofd kunt zetten, ook als je elkaar niet meer ziet. Iedere verliefdheid begint met vlindergevoelens, maar als het niet jouw ware lijkt voor dat moment (bv. omdat Ć©Ć©n van de twee geen relatie wil) kan je na een poosje weer verder met je leven en op zoek naar de volgende. In een twinflame-connectie gaat dat niet werken. Ik lees op forums zo vaak dingen en situaties die in mijn optiek niks te maken hebben met een werkelijke twinflame-connectie. Dat geeft veel onduidelijkheden, verwarring en vervuilt het intens mooie wat het vooral is of in ieder geval kan zijn, als je het leert bekijken vanuit een hoger perspectief.
Ik gebruik voor mezelf het woord tweelingziel nu niet meer. Forums waarop geklaagd wordt over de tweelingzielen-ellende en de pijn die de Ć©Ć©n de ander doelbewust aandoet vermijd ik. Als in welke relatie dan ook agressie, geweld, oid speelt, moet je wegwezen. Plak er geen verzachtend label op en denk niet dat jij de ander wel kunt veranderen/redden. Anderzijds: weet dat een twinflameconnectie geen gewone romantische relatie is. "Ik ben er helemaal klaar mee Hij dit ..., zij dat ...". Het stikt ervan.... maar je kunt niet klaar zijn of banden doorsnijden in een echte twin flame-connectie. Je mag het wel roepen en ook kun je wel wensen dat het anders gaat lopen dan het doet in gestagneerde energie, waarbij het lijkt alsof jullie in rondjes blijven rennen. Maar ondertussen blijft die ander in je hoofd en hart rondbanjeren, wat je ook probeert om hem of haar er uit te krijgen, al is er maanden of jaren geen contact. De ander houdt dat af en je hoort via readingen en weet diep van binnen dat dit vooral gebeurd omdat hij/zij voelt dat hij jou niet waard is en er nog niet klaar voor is. Het is gewoon te intens!
Je beseft steeds beter dat de ander dit niet doet om jou te pesten, maar ook op dit pad gezet is om te helen en de persoon te worden die jij zo graag wilt. Die beste versie van zichzelf, die jij direct al mocht zien. Het is geen persoonlijke aanval. Er valt niks te vergeven. Het is divine order in divine timing. Separation is preparation for union! Hoewel dit Goddelijke geregisseerd is, is er ook sprake van vrije wil. Je kunt de separatietijd zien als een test: wordt het een tijd van afweer, afkeer, twijfel en angst of blijf je geloven in het hogere doel van deze connectie? Wordt het een tijd van nog meer he(a)ling, groei en blijf je in vertrouwen?
Ik voel een onvoorwaardelijke, diepe liefde, die alleen maar groter wordt, voor iemand die woont in mijn hart maar (nog) niet op mijn bank zit. Voor twinflames werkelijk samen kunnen komen moeten ze vaak eerst een flinke periode apart van elkaar door heftige, intense processen. Zodat ze als ze er beiden klaar voor zijn samen verder kunnen groeien, want die groei is oneindig en stopt niet meer, en anderen kunnen helpen om van deze wereld een mooiere plek te maken. Eerst mogen ze de balans weer terugvinden in zichzelf, tussen hun eigen innerlijke man en innerlijke vrouw. Dus terwijl er in de buitenwereld niets zichtbaar is en het lijkt alsof de afstand steeds groter wordt, is er een diep verlangen bij beiden binnenin dat het vuurtje dat steeds groter wordt brandend houdt. Die kracht van het verlangen is als het ware de motor onder de connectie en maakt dat ze als magneten naar elkaar toegetrokken worden. Ze komen dan ook weer samen! Altijd!
Niet ieder twinflame paar zal samen komen, in de zin van een fysieke relatie of zelfs samenwonen. Dat is al op een veel vroeger moment bepaald en staat in je zielsplan en weet je zelf diep van binnen. Wel zullen er door hun toedoen nieuwe relatie-templates ontstaan.
Ik kan het zelf soms niet begrijpen. Maar omdat ik me er op gestort heb, er constant over lees en schrijf en via wereldwijde readingen van anderen steeds opnieuw dezelfde ervaringen heb mogen horen, ken ik inmiddels de wetten die hiermee in werking treden en de vele boodschappen die je hier mag leren: jij hebt je WETEN, je mag vertrouwen op je eigen intuĆÆtie en gevoelens. Het is niet "eerst zien, dan geloven" maar "eerst geloven, dan zien". Je mag leren om geduld te hebben, je mag leren anderen toe te staan dat ze je voor gek verklaren en je niet meer begrijpen, zonder je miskend, overstuur of niet gehoord te voelen. Want het gaat niet om en over de ander: het gaat om jou! There is no way out. The only way out is going inward.
Je leert over signalen en synchroniciteiten, gedeelde chakra's, kundalini, vorige levens, voorouderlijke lijnen, rebirth, transformatie etc. Zaken waar je wellicht nog nooit van gehoord had laten zich opeens zien. Deze zielsreis is een ontwaking, een
proces wat eigenlijk losstaat van die ander. Die werkt als katalysator. Je mag ook heel veel afleren: zelftwijfels (tot aan het impostersyndroom toe), in de aanval of verdediging gaan, etc. Je mag aan de slag met oude wonden, trauma's, karma, oude overtuigingen en oordelen, met ego en angsten. Je mag een spiritueel pad gaan bewandelen en nog veel meer. Je mag vertrouwen dat ieder daarbij op het voor hem of haar "juiste" pad zit en daarbij geleid wordt door iets hogers. Sommigen raken hun baan en/of relatie kwijt, verliezen vrienden, moeten verhuizen. Ze komen in the DNOTS, the dark nights of the Soul. Geen fijne fase, maar wel noodzakelijk soms. Voor sommigen gebeurd dit vrij snel na het ontmoeten van hun twin flame, voor anderen juist voordat de ander op hun pad verschijnt. En voor twins die te vroeg fysiek samensmelten, kan het betekenen dat zij dan samen nog veel te verstouwen hebben, waar anderen na een langere separatiefase echt klaar zijn voor elkaar en liefdevol en harmonieus in union komen, waar het licht, de liefde en de humor van afspat.
Maar in alle gevallen geldt: Je mag eerst nog zoveel leren en afleren, hoe oud je ook bent! Of misschien is dat juist meer geworden als je ouder je bent.
Kortom, na het ontmoeten van je twin flame staat je hele wereld op zijn kop, mag er veel geleerd en geheeld worden en verander je zodanig dat ook anderen dat zullen gaan zien. Je leert in een snel tempo de lessen over onvoorwaardelijke liefde, maar ook universele wijsheid en waarheid te onderscheiden.
Alleen jullie zelf weten of je in een twin flame-connectie zit. Ook een medium kan je dat niet vertellen. Vertrouw op je eigen weten en intuĆÆtie! Duik diep naar binnen, wees je eigen goeroe en zet niemand op een voetstuk!
Zo belangrijk!!
Twin flame guides of een twin ray-paar zullen zelf voelen dat hun samenzijn een nog grotere missie heeft en dat ze dat mogen uitdragen naar de wereld.
Laat een ander je niet vertellen dat het een illusie is. En ook niet dat dit alleen en uitsluitend bedoeld is voor je eigen groei, voor het ontwikkelen van zelfliefde, maar nooit om samen te komen. Voor veel stellen geldt dit weliswaar, maar anderen komen samen in een waanzinnig mooie, warme, gelijkwaardige relatie, waar de liefde vanaf spat! Omdat nog maar weinig mensen dit kennen, is het onbegrip en de angst groot. Zeker in de separatiefase kan dit leiden tot enorme zwaarte, vele vragen, machteloosheid en afstand voelen tot de wereld om je heen en daarmee tot eenzaamheid. Terwijl juist in die tijd het geloof in jezelf en het vertrouwen in een goede afloop zo belangrijk is. En je ook mag ervaren dat eenzaam en alleen zijn af en toe nodig is voor groei. We zijn zo geneigd om daar voor weg te vluchten en ons te storten in de ene na de andere afleiding. Wentel je er maar in en wen er maar aan. Je eigen beste maatje worden en kunnen genieten van tijd alleen is een megagroot geschenk. Zo shift je van angst naar liefde en vrijheid, van separatie naar eenheidsbewustzijn. Het ontmoeten van je twin flame ontwricht alles. De meeste mensen in dit soort processen hebben veel meegemaakt, ook relationeel. Ze hebben zich wellicht heilig voorgenomen om NOOIT meer in een relatie te stappen. Jij gaat jezelf nooit meer volledig geven, want die pijn van afwijzing wil je nooit meer ervaren. En je vrijheid wil je ook niet meer kwijt. Dat heb je jezelf beloofd....... Je hebt een muurtje om je hart gezet om jezelf te beschermen. En je hebt ook een prima leven in je eentje, toch?
Maar ja, dan staat opeens je twin voor je neus! Dat hoeft helemaal niet het type man of vrouw te zijn waar je normaal op zou vallen. Je valt voor zijn of haar energie! Maar het duurt even voor je dat begrijpt. Verwarring alom! What the hell is going on? Je hebt je nog nooit zo naakt en kwetsbaar gevoeld. Die ander lijkt dwars door je heen te kunnen kijken. Alles schudt op zijn grondvesten. Moet je dan opeens terugkomen op die eerdere stellige uitlatingen naar anderen en jezelf dat je nooit meer.....? Het ontmoeten van je twinflame zet veranderingen in je leven op gang waar je met verbijstering en verwondering naar kijkt af en toe. Je kent jezelf bijna niet meer. Zelfs op afstand zetten ze bij elkaar van alles in gang en worden ze steeds krachtiger.
Als je die fase kunt zien als een noodzakelijk maar ook prachtig onderdeel van het proces en als de ultieme kans voor beiden om als mens te groeien naar de beste versie van zichzelf, dan geef je jezelf en de ander ruimte en lucht. Maar het is niet alleen love, light, hartjes en regenbogen! Het is ook een pijnlijk en lastig proces, want je verlangen is enorm. En als je dan iets voelt of hoort over angst dat de ander niet meer durft uit te reiken in die door hem zelf gecreƫerde separatietijd, moet je overwegen: reik jij dan weer uit, al is het met slechts een appje? Doe je goed aan een handreiking of gaat hij dan juist nog meer in de runnersmodus? Je hoopt op een reactie, al is het maar met de vraag om nog wat meer tijd om zaken op te lossen. Maar vaak komt er niks en ja, dat geeft bij jezelf weer die reactie " Ben ik nou gek? Zit ik het allemaal gewoon te verzinnen? Wil die man inderdaad helemaal niks met mij?" Een droom waarin hij je afwijst erbij en de rapen zijn weer gaar voor een tijdje....weg vertrouwen: een test in faith! En dan komt het er op aan: lukt het om ondanks de kille stilte die je ervaart toch in vertrouwen te blijven, te blijven werken aan he(a)ling en groei, om te blijven geloven in de liefde en het paradijs op aarde of zak je weg in in twijfel en angst? Dat punt ben ik gelukkig grotendeels voorbij, maar het blijven uitdagingen. Net zoals je opeens compleet geveld raakt en weken op bed mag gaan liggen. Energetische opschoningsprocessen. Integratietijd, gestuurd van bovenaf. Overgave is het codewoord.
Je voelt dat de volgende stap of actie nu van de ander moet komen. Niet vanuit een kinderachtig "ik heb genoeg gedaan, nu ben jij eens aan de beurt". Maar je voelt dat het voor de ander en voor het proces belangrijk is om in de rol en de energie van King of Queen te stappen en de leiding te gaan nemen. To take that leap of faith. Jij mag achterover leunen, de controle loslaten, het overgeven, surrenderen, je eigen leven gaan leiden. Het ligt in handen van iets of iemand anders. Divine order in divine timing! Dat hoor je voortdurend in readingen, tot je ook weer eens hoort dat de ander eigenlijk niet durft uit te reiken en hoopt dat jij....., terwijl je weet dat het in feite niet echt om de ander gaat, maar om het bewustwordingsproces van jezelf, van hem/haar, van weer in verbinding komen met jullie ware authentieke zelf. Via de ogen van die speciale ander (jouw andere helft, jijzelf dus) heb je je eigen grootsheid weer gezien en in dit proces leer je dat het belangrijker is hoe jij jezelf ziet dan iedere willekeurige reactie/afkeuring van de buitenwereld. Het is zoveel groter dan de ene mens wordt verliefd op de ander. Maar toch wil je niets liever dan samenvloeien, samensmelten. Alles heb je daar voor over. Vaak heb je al heel lang een verlangen naar diepe liefde, diepe intimiteit. Die heb je hier al gevoeld direct in het begin, toen je elkaar aankeek.
Nou ja, dat is dus het rollercoasterdeel, het gekmakende en het meest lastige deel ...... Hoe houdt je vertrouwen in een leven waarin je ooit zult samensmelten en leef je ondertussen gewoon je mooiste leven in je eentje, of liever gezegd zonder die romantische partner waar je zo naar smacht daadwerkelijk op de bank en niet alleen in je hart? De ander is zo dichtbij en tegelijkertijd fysiek onbereikbaar. So close and yet so far away! Energetisch zijn jullie allang samen en dat weet en voel je ook. Je ziet het nut van separatie en weet dat dit tijdelijk is. Maar ja, je wilt je koesteren in zijn armen, zijn lijfelijke warmte, zijn....Gewone menselijke verlangens! Maar je mag niet smachten en snakken naar zijn liefde; dat wordt je voortdurend ingepeperd! Maar hij is 24/7 bij je. Hij woont in je! Hoe zet je het knopje om? Godsonmogelijk.....
Uiteindelijk kom je in de fase dat je je steeds meer kunt overgeven aan het proces en geniet je van je eigen groei en je leven dat steeds leuker wordt, want jij wordt steeds meer jezelf! Uniek, authentiek, je ervaart dat je anders bent met al jouw ervaringen, die de buitenwereld niet begrijpt en je past je steeds minder aan. Als je leeft naar hun perspectieven en oordelen, moet je jezelf en de liefde verloochenen en dat kan en wil je niet. Nou, over dit soort zaken, gaat deze reis ........ Althans gaat mijn reis, als chaser. Al loop ik echt niet coortdurend achter hem aan te hollen hoor. Ik weet dat dit juist tegenovergesteld kan werken. Het perspectief van deze runner ken ik nog niet echt, al heb ik zo mijn vermoedens. Hij worstelt vast weer met hele andere issues tijdens deze reis.
Je vraagt je af: Wanneer gaat dat masker af? Want dat de ander ook een andere kant heeft dan die jij in al je verliefdheid hebt gezien (en die mooie kant is zijn ware zelf!) weet je allang. Die donkere kanten heb je zelf ook. Daar heb je juist zo aan gewerkt de afgelopen tijd. Je leert wie je werkelijk bent door te gaan door situaties die je niet bent, niet wilt. Dat was deel van het proces. Zo leer je ook je echte zielsfamilie steeds meer en beter kennen. Die schaduwkanten hoeft hij dus niet krampachtig voor je te verbergen. Je omarmt hem zoals hij is. Want dat is immers onvoorwaardelijke liefde. Even een teken van leven is dus al genoeg (denk je dan...) Gekmakende gedachten, die je vooral in de nacht kunnen overspoelen. Dit proces is soms een constant gevecht met het ego, dat je gevangen wil houden in een spiraal van terugkerende gedachten. Datzelfde ego geeft je ook wat bescherming. En soms lijkt het dus dat je/jullie in rondjes blijven rondlopen, terwijl je in werkelijkheid op een spiralende trap loopt en steeds een stukje verder komt bij je uiteindelijke bestemming.
Ieder proces is uniek, maar mocht je willen leren hoe ik mijn proces relatief fluitend doorkom, dan mag je mij benaderen. Naast alles wat ik doe in het leven voel ik nu de tijd en ruimte om als twinflame-coach / souldoula anderen op dit pad te ondersteunen. Ik heb inmiddels over mijn eigen proces drie boeken geschreven, die nog niet klaar zijn voor de rest van de wereld (voor mijn gevoel), maar al wel digitaal beschikbaar zijn voor een klant-coach in een soortgelijk proces. In die coaching kan ik desgewenst Soul Body Fusion® inzetten. Want het twinflame proces gaat voor een groot deel over energiewerk.
Ik beschik verder over een gastenverblijf in mijn tuin voor degene die wat verder weg woont en/of liever wat dieper duikt dan in een wekelijks coachingsessie mogelijk is. Je kunt je er ook gewoon eens af en toe een dagje terugtrekken: onderduiken bij jezelf, bij mij in de tuin. Dat kun je combineren met een coachsessie, een Soul Body Fusion-sessie. Je kunt in overleg (tegen meerprijs uiteraard) gebruik maken van de sauna en douche en zelfs evt. van het bubble-bad onder de veranda. In de tuin staat ook nog een atelier. Daar zou je wat kunnen schilderen, tekenen of er zelfs je eigen vision-board maken. Materiaal is beschikbaar.

Het kan zelfs zijn dat er binnenkort een vorm van groepscoaching mag gaan ontstaan. Dat zal dan in kleine groepjes plaatsvinden. We gaan het zien; ik laat me verrassen, want dat is voor mij onderdeel van het twin flame-proces: niet sturend en de controle willen houden, maar openstaand voor wat zich ontvouwt en ontvangen in flow!
Voel je vrij mij te benaderen of om anderen door te verwijzen, zoals mijn vriendinnen doen. Stuur met een appje of een mailtje. Een eerste telefoongesprek van zo'n half uur is vrijblijvend. Voor intensievere coaching moet er een wederzijdse klik ervaren worden. Mijn coachtarief ligt op € 65,-- per uur.
Op mijn websites staat hierover summier ook wat informatie.
Even bellen of appen mag ook: 0629403849. Messenger blijkt alleen beschikbaar voor "vrienden". Realiseer je dat een reactie onder deze post door veel mensen gelezen kan worden. En dat is in dit proces in een bepaald stadium wellicht nog niet wenselijk.Alle reacties:
Vandevi Browa, Lisa Mulder en 2 anderen
  


Foto van het gastenverblijf in mijn tuin bij het dijkhuisje in Terwolde en daaronder mijn plekje aan de IJssel op de camping.