REVIEWS

Enkele reacties van mensen waar ik voor en/of mee mocht werken; ik publiceer niet alle reacties. Zelf plaats ik zelden een review. Het is in mijn optiek belangrijker dat je zelf voelt of wij een klik hebben!

Wat reviews op mijn boek "Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei":
Een officiele stond gepubliceerd in het Magazine voor Autisme van het 1e kwartaal in 2019:
*********************************************************************************
Renee van Hensbergen 25-11-2018 13:14
Jetty laat met dit boek zien dat je op een positieve manier met hele moeilijke dingen om kunt gaan en ze is bovendien een geweldig mens.

*********************************************************************************
Jetty was betrokken als stervensbegeleider/end-of-life doula in de laatste dagen van een moeder uit mijn familie. Hierna organiseerde zij de uitvaart.
Jetty, je bent een ongelofelijk lieve vrouw, die niet alleen snel tot de kern kan komen maar ook doortastend is als het moet.
groet, Natanja Fase, verloskundige (augustus 2016)

*********************************************************************************
Met dank aan Facebook...weer contact met iemand die ik heb mogen coachen na het overlijden van haar man. Ze is nu weer heel gelukkig. Dat doet me goed!! En warm en trots voel ik me met haar woorden die ik van haar mag plaatsen op mijn site en Facebook. Dank Dinie!!
"Ik denk nog vaak aan je. Aan jouw woorden die mij er door hebben geholpen. In de tijd dat ik bij jou kwam dacht ik dat ik nooit meer gelukkig zou worden. Maar toch wel. En mede door jou...
Want ik zeg het ook nog regelmatig tegen mensen. Ook voor mijn kinderen. Die keer dat je bij ons thuis was. Wat waren we nog volop in ons verdriet. Maar met dat spel (Alle sterren van de hemel) konden ze het ook uiten. En de keren dat ik bij jou ben geweest. Zwaar en heftig maar achteraf gezien zo goed voor me geweest. Jij bedankt!!!". 

****************************************************************
Dankjewel voor de warme woorden, knuffel! 

****************************************************************
          Hallo Jetty,
Bedankt voor je mail. 
Wij waren erg tevreden hoe de uitvaart is verlopen en ik ben er zeker van, dat we een reƫel beeld van het leven van mijn moeder hebben samengevat. Dit werd door jou op een bijzondere prettige manier verteld.
Hartelijk dank daarvoor. John en Henriette Wielens, Elst (7 september 2016)